Container losser | bijbaan/ oproepkracht

Omschrijving

Wil jij graag wat bijverdienen? Ben je 16 jaar of ouder? Kom helpen om onze containers te lossen, samen met een willekeurige partner of wellicht je beste vriend! Hoe leuk is het om samen wat bij te verdienen? Je gaat aan de slag als oproepkracht en verdient €10,- bruto per uur. Een leuke bijbaan die goed te combineren is!


Omschrijving:

Als containerlosser ben je lekker fysiek bezig. Het werk bestaat vooral uit containers lossen met de hand. Dit kunnen kleine, maar ook grotere dozen zijn. Het duurt ongeveer twee uur om één container te lossen. Het werk is op oproepbasis. Wij verzamelen hiervoor jouw planning met beschikbaarheid. Een aantal keer in de week hebben wij aanvragen om containers te lossen. Wij nemen aan de hand van de door jou opgegeven beschikbaarheid, contact met je op. Op deze manier heb je zelf in de hand wanneer je werkt en kan je gemakkelijk een leuk zakcentje bijverdienen!

Vereisten

Vereisten:

  • Je bent fysiek in orde.
  • Je beschikt over een gezonde werklust.
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Aanbod:

Een leuke, uitdagende bijbaan met flexibele mogelijkheden binnen een internationaal opererend bedrijf! En een salaris van €10,- bruto per uur voor alle leeftijden. 


Heb jij interesse of wil je graag meer weten? Neem gerust contact met ons op! Jeldau@jobz-on.nl | 0515 746 014. Via Whatsapp kan ook naar: 06 23370749