Containerlosser

Omschrijving

Wil jij graag wat bijverdienen? Ben je 16 jaar of ouder? Kom helpen om onze containers te lossen. Je gaat aan de slag als oproepkracht en verdient €10,- bruto per uur. Een leuke bijbaan die goed te combineren is!

Vereisten

Omschrijving:

Als containerlosser ben je fysiek bezig. Het werk bestaat uit containers lossen met de hand. Dit kunnen kleine, maar ook grotere dozen zijn, of zakken. Het duurt ongeveer twee uur om één container te lossen (afhankelijk van de grootte van de container) Het werk is op oproepbasis. 


Hoe werkt het?

Wij verzamelen wekelijks jouw beschikbaarheid. Per week stuur je je beschikbaarheid en afhankelijk van de beschikbaarheid en op basis van de beschikbare containers, word je ingepland. Het kan dus soms zijn dat je een week niet wordt ingepland. Er is geen uren garantie, het is allemaal op basis van jou flexibiliteit en opgegeven beschikbaarheid.


Je kunt je inschrijven in tijdsvakken:

08:00-12:00 uur

12:00-16:00 uur

16:00-20:00 uur

Het is belangrijk dat je daarom flexibel bent. Het kan soms anders lopen dan verwacht, omdat dit afhankelijk is van douane controles, de drukte in de Rotterdamse of Harlingse havens, het weer en verkeer. Je zult daardoor soms andere werkzaamheden in het magazijn verrichten. Dit gaat altijd in overleg.

Vereisten:

  • Je bent fysiek in orde;
  • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar;
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beschikt over een gezonde werklust;
  • Je bent flexibel inzetbaar.


Aanbod:

Een leuke, uitdagende bijbaan met flexibele mogelijkheden binnen een internationaal opererend bedrijf! 

Heb jij interesse of wil je graag meer weten?
Neem gerust contact met ons op! jeldau@jobz-on.nl | 0515 746 014. Via Whatsapp kan ook naar: 06 23370749