Containerlosser

Omschrijving

Ben je op zoek naar een parttime baan waar je ervaring op kan met logistieke werkzaamheden bij één van de grotere spelers op de wereldmarkt in de handel en verwerking van gedroogde zuidvruchten, noten en zaden? Solliciteer dan bij Yme Kuiper in Heerenveen!


Wat ga je doen?

Als containerlosser ben je verantwoordelijk voor het lossen van containers met producten die binnen zijn gekomen. Als containerlosser los je de verschillende binnenkomende goederen (kleine en grote zakken/dozen) met de hand.


Op basis van je beschikbaarheid en het rooster van containers plannen wij je in.

Vereisten

Hoe werkt het?

Wij verzamelen wekelijks jouw beschikbaarheid en per week stuur je je beschikbaarheid en afhankelijk van de beschikbaarheid en op basis van de beschikbare containers, word je ingepland. Het kan dus soms zijn dat je een week niet wordt ingepland. Er is geen uren garantie, het is allemaal op basis van jou flexibiliteit en opgegeven beschikbaarheid.

Het is belangrijk dat je daarom flexibel bent. Het kan soms anders lopen dan verwacht, omdat dit afhankelijk is van douane controles, de drukte in de de havens, het weer en verkeer. Je zult daardoor soms andere werkzaamheden in het magazijn verrichten. Dit gaat altijd in overleg.


Vereisten:

  • Je bent fysiek in orde;
  • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar;
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beschikt over een gezonde werklust;
  • Je bent flexibel inzetbaar.


Heb je interesse?

Neem dan contact op met jeldau@jobz-on.nl via 0515-746014 of stuur een berichtje naar 06-23370749 of jeldau@jobz-on.nl