Containerlosser

Omschrijving

Ben je op zoek naar een parttime baan waar je ervaring op kan met logistieke werkzaamheden bij één van de grotere spelers op de wereldmarkt in de handel en verwerking van gedroogde zuidvruchten, noten en zaden? Solliciteer dan bij Yme Kuiper in Heerenveen!


Wat ga je doen?

Als containerlosser ben je verantwoordelijk voor het lossen van containers met producten die binnen zijn gekomen. Als containerlosser los je de verschillende binnenkomende goederen (kleine en grote zakken/dozen) met de hand.

Op basis van je beschikbaarheid en het rooster van containers plannen wij je in, maar onderstaande mogelijkheden zijn mogelijk:


  • Een parttime baan als logistiek medewerker waarbij je zowel 's ochtends als 's middags 5 uren per dag (8.00 tot 13.00/ 13.00 tot 18.00) kunt werken.
  • Een parttime baan waarbij je op de avonden van 18.00 tot 21.30 kunt werken;
  • Een flexibele bijbaan waarbij je verschillende losse diensten van minimaal 2 uren per keer werkt.

Kortom, een mooie baan als logistiek medewerker waarbij je het naar wens kunt indelen. 

Vereisten

Hoe werkt het? Wij verzamelen jouw beschikbaarheid. Ben je wekelijks meerdere vaste dagdelen beschikbaar dan proberen we je op vaste momenten in te plannen binnen de logistieke afdeling.


Ben je flexibel beschikbaar? Dan stuur je wekelijks je beschikbaarheid en afhankelijk van de beschikbaarheid en op basis van de beschikbare containers, word je ingepland. Het kan dus soms zijn dat je een week niet wordt ingepland. Er is geen uren garantie, het is allemaal op basis van jou flexibiliteit en opgegeven beschikbaarheid.


Het is belangrijk dat je daarom flexibel bent. Het kan soms anders lopen dan verwacht, omdat dit afhankelijk is van douane controles, de drukte in de de havens, het weer en verkeer. Je zult daardoor soms andere werkzaamheden in het magazijn verrichten. Dit gaat altijd in overleg.


Vereisten:

  • Je bent fysiek in orde;
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beschikt over een gezonde werklust;
  • Je bent flexibel inzetbaar.


Heb je interesse?

Neem dan contact op met  Lyda Gietema of stuur een berichtje naar 06-86886990 of lyda@jobz-on.nl