Fulltime productiemedewerker

Omschrijving

Houd jij ervan om lekker fysiek bezig te zijn en zoek je een leuke baan voor langere tijd? Wij zijn op zoek naar een fulltime productiemedewerker!

Yme Kuiper importeert rozijnen en krenten, zaden, noten, gedroogde (zuid) vruchten, zout en speciale suikers over de hele wereld. Deze worden verhandelt in Nederland en de rest van Europa. Producten worden in kleine verpakking, maar ook in bulk geleverd aan de klant. Kwaliteit en hygiëne zijn belangrijke pijlers binnen Yme Kuiper. Samen met een team van ongeveer 60 medewerkers zetten wij ons hier elke dag voor in.

Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor de afdeling Wasserij. In de wasserij werk jij bij de productielijn waar de rozijnen en krenten worden gewassen. Je werkt in de ochtenddienst van 05:00 - 14:00 uur. 


Jij zorgt er voor dat de productielijn wordt voorzien van voldoende aanvoer en sorteert de gewassen kratten.

Wij zijn op zoek naar een aanpakker, geen minimale opleiding vereist. Belangrijk is dat je fysiek in orde bent. Je tilt, draagt, knielt en hurkt namelijk de gehele dienst.

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

Vereisten

  • Ben je flexibel;
  • Fysiek in orde;
  • Werkervaring niet vereist;
  • Rijbewijs- of woonachtig in de omgeving Heerenveen (i.v.m. de werktijden)

Aanbod:

Een baan bij een succesvol en gedreven bedrijf. Je gaat aan de slag in een fijn team en daarnaast kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. 

Heb je interesse? Solliciteer dan via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Megan Rienstra |  0515 746014